Филтри
Категории
Производители
На страница
Ценови диапазон

Ayan

Ayan Изображение

“AYAN® е марка за натурална козметика, в която са подбрани най-добрите качества на съставките, а те от своя страна са комбинирани в най-ефективните и подхранващи формули. Защото естествената козметика е „новата“ храна за нашата кожа и коса. “

                                                                            Яна – Основател на AYAN®

ФИЛОСОФИЯ: AYAN® вярва в „очарованието и красотата отвътре“ като естествен поток от дълбоко усещане за вътрешен баланс, за съзнателни избори във всяка жизнена област, за изграждане на ценни връзки с природата, семейството, приятелите и самите нас, а също и за създаването на истински смисъл в живота.

МИСИЯ: AYAN® се грижи за здравето на хората и носи импулс за промяна на начина, по който мислят за козметичните съставки, за да ги вдъхнови за естествени грижи, които да поставят основите за здраво тяло, силен ум и положителен дух, като същевременно дълбоко уважава околната среда и се стреми да бъде част от една по-устойчива и по-етична индустрия за красота.

ВИЗИЯ: AYAN® цели да вдъхнови промяна, да не прави компромиси с безопасността на даден продукт, който използва, да се информира повече за химичните и синтетичните съставки и така да увеличи намерението си за по-щастлив живот, свободен от болести за достигане на пълния ни потенциал всеки ден.

НАЙ–ДОБРИ СЪСТАВКИ И ПРОЗРАЧНОСТ: Съставките са органични, с високо качество, естествени, безопасни, добре проследими и екологични. AYAN® се гордее с това, че са различни и прават натурални продукти за грижа за кожата и косата с изчерпателни списъци на съставките и честно етикетиране на опаковките.

AYAN® ОБЕЩАНИЕ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ е никога да не използват агресивни съставки, опасни козметични пълнители, вредни сгъстители и консерванти, генно модифицирани и получени от животни съставки, синтетични химикали и аромати или оцветители. Продуктите на AYAN® не съдържат нищо, което би разредило богатите на хранителни вещества съставки и би им попречило да стимулират процесите на самобалансиране на организма за постигане на естествено здраве.

СВЕЖА КОЗМЕТИКА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ: Продуктите на AYAN® се произвеждат в малки партиди в сертифицирана лаборатория, за да са свежи, а методите на обработка гарантират, че активната жизнена сила на съставките не се унищожава от топлина или прекомерна обработка.

Ayan

“A YAN ® е марка за натурална козметика, в която са подбрани най-добрите качества на съставките, а те от своя страна са комбинирани в най-ефективните и подхранващи формули. Защото естествената козметика е „новата“ храна за нашата кожа и коса. “                                                                             Яна – Основател на  AYAN ® ФИЛОСОФИЯ:  AYAN ® вярва в „очарованието и красотата отвътре“ като естествен поток от дълбоко усещане за вътрешен баланс, за съзнателни избори във всяка жизнена област, за изграждане на ценни връзки с природата, семейството, приятелите и самите нас, а също и за създаването на истински смисъл в живота. МИСИЯ:  AYAN ® се грижи за здравето на хората и носи импулс за промяна на начина, по който мислят за козметичните съставки, за да ги вдъхнови за естествени грижи, които да поставят основите за здраво тяло, силен ум и положителен дух, като същевременно дълбоко уважава околната среда и се стреми да бъде част от една по-устойчива и по-етична индустрия за красота. ВИЗИЯ:  AYAN ® цели да вдъхнови промяна, да не прави компромиси с безопасността на даден продукт, който използва, да се информира повече за химичните и синтетичните съставки и така да увеличи намерението си за по-щастлив живот, свободен от болести за достигане на пълния ни потенциал всеки ден. НАЙ–ДОБРИ СЪСТАВКИ И ПРОЗРАЧНОСТ:  Съставките са органични, с високо качество, естествени, безопасни, добре проследими и екологични. AYAN ® се гордее с това, че са различни и прават натурални продукти за грижа за кожата и косата с изчерпателни списъци на съставките и честно етикетиране на опаковките. AYAN ® ОБЕЩАНИЕ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ  е никога да не използват агресивни съставки, опасни козметични пълнители, вредни сгъстители и консерванти, генно модифицирани и получени от животни съставки, синтетични химикали и аромати или оцветители. Продуктите на  AYAN ® не съдържат нищо, което би разредило богатите на хранителни вещества съставки и би им попречило да стимулират процесите на самобалансиране на организма за постигане на естествено здраве. СВЕЖА КОЗМЕТИКА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ:  Продуктите на  AYAN ® се произвеждат в малки партиди в сертифицирана лаборатория, за да са свежи, а методите на обработка гарантират, че активната жизнена сила на съставките не се унищожава от топлина или прекомерна обработка.
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки