Филтри
Производители
На страница
Ценови диапазон

Alteya Organics

Alteya Organics Изображение

Алтея Органикс ООД е създадена през 1999 г, но грижата и отглеждането на маслодайни рози е семейна традиция повече от 100 г. – началото е през ранната 1900 г. Розовите полета, защитени от склоновете на две величествени планински вериги, са в сърцето на Розовата долина, земя на тракийските царе и дом на най-хубавото в света цвете – българската роза.

Алтея Органикс ООД отглежда маслодайна роза и лавандула и дестилира първокласни етерично розово и етерично лавандулово масло, както и флорални води, прилагайки оригинални традиционни рецепти. Продуктите им включват широк спектър от органични растителни екстракти, масла и сухи билки от еко региони на Балкана. След много години на проучване и тестване, Алтея разработва патентована технология за парна дестилация, която съчетава 400-годишна традиция с науката за извличане на растителни есенции, технология която е дерматологично ориентирана и запазва терапевтичните свойства и синергията на растенията.

Екип от научни специалисти, изследва стари традиционни рецепти и ефекта на чудодейното действие на органичното розово масло ( Rose Otto ) върху кожата, създавайки изключителна и лимитирана Розова био козметика, базирана на доказани във времето стар формули, отговарящи на специалните нужди за органична грижа за кожата на съвременните, екологично чисти хора. Базирана е на ексклузивния Bio-Damascena® Skin Reviving Complex – създаден от нас комплекс от органични етерични масла и екстракти, в съчетание с органично розово масло – изграден е така че, да подобри устойчивостта на кожата спрямо външно-околните фактори и да забави процесите на стареене.

Alteya Organics

Алтея Органикс ООД е създадена през 1999 г, но грижата и отглеждането на маслодайни рози е семейна традиция повече от 100 г. – началото е през ранната 1900 г. Розовите полета, защитени от склоновете на две величествени планински вериги, са в сърцето на Розовата долина, земя на тракийските царе и дом на най-хубавото в света цвете – българската роза. Алтея Органикс ООД отглежда маслодайна роза и лавандула и дестилира първокласни етерично розово и етерично лавандулово масло, както и флорални води, прилагайки оригинални традиционни рецепти. Продуктите им включват широк спектър от органични растителни екстракти, масла и сухи билки от еко региони на Балкана. След много години на проучване и тестване, Алтея разработва патентована технология за парна дестилация, която съчетава 400-годишна традиция с науката за извличане на растителни есенции, технология която е дерматологично ориентирана и запазва терапевтичните свойства и синергията на растенията. Екип от научни специалисти, изследва стари традиционни рецепти и ефекта на чудодейното действие на органичното розово масло ( Rose Otto ) върху кожата, създавайки изключителна и лимитирана Розова био козметика, базирана на доказани във времето стар формули, отговарящи на специалните нужди за органична грижа за кожата на съвременните, екологично чисти хора. Базирана е на ексклузивния Bio-Damascena® Skin Reviving Complex – създаден от нас комплекс от органични етерични масла и екстракти, в съчетание с органично розово масло – изграден е така че, да подобри устойчивостта на кожата спрямо външно-околните фактори и да забави процесите на стареене.
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки